Vi tilbyder...

Forsikringsskader

Service

Dæk & fælge

Hvis uheldet skulle være ude, er vi i også istand til at hjælpe dig.

Forsikringsselskaber
Vi samarbejder med de fleste danske forsikringsselskaber.

Taksering
Vi sørger for at få din bil takseret af en taksator. Vi laver også fototaksering for en del forsikringsselskaber, dvs. at du selv takserer skaden via autotaks fototaksering. Herefter sørger vi for proffessionel udbedring af skaden inclusive lakering og rustbeskyttelse.

Reparation/Opretning
Vi sørger for reparation/opretning af bilen. 

Lakering
Vi sørger for at, at din bil bliver lakeret hos dygtige autolakerere.

Det har altid været vort mål at kunne tilbyde alle former for reparation og vedligeholdelse. Det betyder selvfølgelig at man er nødt til at holde sig informeret om alt hvad der sker i branchen, det mener vi at have gjort godt gennem alle år, så vi i dag laver så at sige alt.

Det være sig skadesarbejde, hvor vi benytter en DATALINER opretterbænk med LASER udmåling, så vi kan garanterer at vognen er fuldstændig lige efter en skade. Vi har også moderne 4-hjulsudmåling som udmåler for- og bagaksel i forhold til hindanden.

Udskiftning eller reparation af frontruder klarer vi også

Med de nye bilsyn hvert andet år er det en lettelse i hverdagen med en bremseprøvestand, så vi kan afprøve vognens bremser inden den skal til Syn.

Hos Hyllinge Auto forhandler vi et bredt udvalg af dæk og fælge. Vi rådgiver gerne, så du opnår det optimale dækvalg til din bil.